Aanmelden en voorwaarden

De volgende informatie is van belang voor je aanmelding voor een workshop welke wordt gegeven door Dorine Haveman van Dorine Viltwerk.

Aanmelden

Onder aan de pagina “workshops” kan je met behulp van het inschrijfformulier je aanmelden voor een workshop. Zodra je aanmelding is ontvangen, stuur ik een voorlopige bevestiging. De definitieve bevestiging ontvang je als zeker is dat de workshop doorgang kan vinden. Een workshop gaat door als het benodigde minimum aantal deelnemers is bereikt. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor aanvang van de workshop bericht dat de workshop doorgaat, of dat er onvoldoende deelnemers zijn en de workshop wordt geannuleerd.

Aanmeldingen worden verwerkt en toegekend in volgorde van binnenkomst. Als je met meerdere mensen wilt aanmelden, vermeld dan ook  de gevraagde gegevens van deze deelnemers.

Annulering

Ben je verhinderd? Laat het mij dat dan zo spoedig mogelijk weten. Als je korter dan twee werkdagen van tevoren afmeldt, wordt de helft van het cursusgeld in rekening gebracht, tenzij je een vervanger in jouw plaats aan de workshop laat deelnemen.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Koffie en/of thee en kleine versnaperingen zijn inbegrepen. Bij workshops van een hele dag is ook een gezamenlijke lunch inbegrepen.

Verder zijn de materialen inbegrepen om de techniek van de betreffende workshop te leren en een werkstuk te maken. Afsluitend krijgt iedere deelnemer een speciale viltnaald en een matje mee naar huis.

Meer informatie

Heb je vragen? Bel mij op 0343 531676 of 0621 932759